Info.

Polityka prywatności:

Kto jest Administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem danych osobowych jest AUTOGAZ-Janusz Górski z siedzibą w Białymstoku przy ul. Mikołaja Kopernika 43, NIP 5421000916.

Skąd mamy Twoje dane osobowe?

  • Wysłałeś do nas zapytanie dotyczące szczegółów naszej oferty,
  • złożyłeś zamówienie na wykonanie usługi,
  • zawarłeś umowę, reklamację lub odstąpiłeś od umowy,
  • wystawiliśmy Ci fakturę lub inny dokument.

Jakie Twoje dane osobowe możemy posiadać?

  • Imię i nazwisko,
  • adres zamieszkania,
  • adres do doręczeń przesyłki,
  • numer identyfikacji podatkowej,
  • adres poczty elektronicznej,
  • numer telefonu,
  • inne, dobrowolnie przekazane nam dane osobowe.

Jakie są powody przetwarzania Twoich danych osobowych przez nas?

Dane osobowe przetwarzamy tylko w celu i zakresie niezbędnym do realizacji umowy.

Komu możemy przekazać Twoje dane osobowe?

Zlecamy wykonywanie pewnych usług w naszym imieniu innym podmiotom. Usługi te obejmują, np. realizowanie zamówień, dostarczanie przesyłek,usługi podatkowe oraz rachunkowe. Powyższe podmioty trzecie mają dostęp do danych osobowych w zakresie niezbędnym do wykonywania powierzonych im funkcji i nie mogą ich wykorzystywać do żadnych innych celów. Są one ponadto zobowiązane przetwarzać dane osobowe w sposób zgodny z niniejszą Polityką Prywatności oraz z obowiązującymi przepisami prawa w zakresie ochrony danych. Twoje dane mogą być również udostępnione podmiotom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa np. organom ścigania w razie zgłoszenia przez organ żądania na odpowiedniej podstawie prawnej (np. dla potrzeb toczącego się postępowania karnego).

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do wykonania niektórych czynności. W przypadku niepodania niezbędnych danych nie będziemy mogli np. wystawić faktury, wysłać zamówionej przez Ciebie przesyłki.

Jakie są Twoje prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych?

Przysługują Ci następujące prawa w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych:

  • Prawo dostępu do Twoich danych, w tym uzyskania kopii danych,
  • prawo żądania sprostowania danych,
  • prawo do usunięcia danych (w określonych sytuacjach),
  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych,
  • prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Twoje dane osobowe będziemy przechowywać tak długo, jak długo będziemy ich potrzebować do celów, do których są przetwarzane. Na przykład, gdy dokonasz u nas zakupu , będziemy przechowywać dane związane z Twoim zakupem, abyśmy mogli wykonać zawartą umowę, a następnie zachowamy dane osobowe przez okres, który umożliwi nam obsługę lub odpowiedź na wszelkie skargi, zapytania lub wątpliwości związane z zakupem.

Jak się z nami skontaktować?

Elektronicznie: Ochrona prywatności, lub tradycyjnie: Sklep Wszystko Na Gaz, ul. Kopernika 43, 15-396 Białystok.


Informacja o plikach cookies:

Niniejsza witryna korzysta z Google Analytics, narzędzia analizy oglądalności stron internetowych udostępnionej przez Google Inc. („Google“). Google Analytics wykorzystuje tzw. „Cookies“, pliki tekstowe, które są zapisywane na Twoim komputerze w celu umożliwienia analizy sposobu korzystania przez Ciebie z tej strony.

Informacje na temat Twego korzystania z tej strony generowane przez Cookie są z reguły przesyłane do serwera Google w USA i tam zapisywane. W przypadku aktywacji anonimizacji IP na tej stronie, Twój adres IP krajach członkowskich Unii Europejskiej oraz w innych państwach sygnatariuszach Umowy o Europejskim Obszarze Gospodarczym zostanie przez Google wcześniej skrócony. Tylko w wyjątkowych przypadkach adres IP zostanie przesłany w całości na serwer firmy Google w Stanach Zjednoczonych i tam skrócony.

Firma Google nie będzie łączyła Twego adresu IP ustalonego w ramach Google Analytics z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu.

Możesz zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia w przeglądarce. Ponadto pobieranie danych generowanych przez pliki cookies i związanych z korzystaniem z tej witryny (w tym adres IP) oraz przetwarzanie tych danych przez Google może być zablokowane poprzez ściągnięcie i zainstalowanie wtyczki do przeglądarki, dostępnej pod następującym linkiem: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/?hl=pl.

Możesz zapobiec rejestracji przez Google Analytics, klikając na podany link. Zostanie wówczas zainstalowany plik „Opt-Out-Cookie“, który w przyszłości zapobiegać będzie rejestracji Twoich danych podczas odwiedzin tej strony.

Więcej informacji o warunkach korzystania z witryny i Polityce Prywatności znajdziesz na https://www.google.com/analytics/terms/pl.html.

Witryna wszystkonagaz.pl zawiera linki lub przyciski kierujące do usług zewnętrznych Google Plus i Facebook, każda z nich posiada własną politykę plików cookies.


Logi serwera:

Korzystanie ze strony wiąże się z przesyłaniem zapytań do serwera, na którym przechowywana jest strona. Każde zapytanie skierowane do serwera zapisywane jest w logach serwera. Logi obejmują m.in. Twój adres IP, datę i czas serwera, informacje o przeglądarce internetowej i systemie operacyjnym z jakiego korzystasz. Logi zapisywane i przechowywane są na serwerze. Dane zapisane w logach serwera nie są kojarzone z konkretnymi osobami korzystającymi ze strony i nie są wykorzystywane przez nas w celu Twojej identyfikacji. Logi serwera stanowią wyłącznie materiał pomocniczy służący do administrowania stroną, a ich zawartość nie jest ujawniana nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania serwerem.


Znaki towarowe:

Wszystkie znajdujące się w serwisie znaki towarowe i nazwy firm zostały użyte jedynie w celu informacyjnym i są wyłączną własnością tychże firm. Mimo dołożenia wszelkich starań, nie gwarantujemy, że publikowane znaki towarowe innych firm umieszczane na naszych stronach nie zawierają uchybień technicznych lub błędów. Za ewentualne niezgodności nie ponosimy odpowiedzialności.


Oferta handlowa:

Przedstawiona oferta cenowa ma charakter informacyjny, nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art.66 par.1 Kodeksu Cywilnego oraz nie stanowi odzwierciedlenia aktualnych stanów magazynowych.


Geneza:

Strona wszystkonagaz.pl powstała wyłącznie w oparciu o wolne oprogramowanie: LINUX Fedora/Mint, Bluefish, GIMP, Inkscape.